Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Mutant Year Zero: Road to Eden

*
H Funcom δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο tactical turn-based adventure game Mutant Year Zero: Road to Eden. Η δημιουργία του παιχνιδιού είναι βασισμένη στην Unreal Engine και το σύστημα μάχης του μοιάζει αρκετά με αυτό του XCOM. Επιπλόεν στοιχεία του gameplay είναι η ιστορία, η εξερεύνηση, το stealth και η στρατηγική. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό μια ομάδας "κατά λάθος" ηρώων όπως οι Dux και Bormin, τους οποίους πρέπει να βοηθήσουν να διασχίσουν ένα τόπο εγκατελειμένο από ανθρώπους, με αιμοβόρα τέρατα να καιροφυλακτούν σε κάθε γωνία. Το Mutant Year Zero: Road to Eden έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει εντός του 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*